namakudino


Majlis Persandingan
April 21, 2010, 6:49 pm
Filed under: activity, weddings







Advertisements


Aku
February 23, 2010, 3:02 am
Filed under: intro

Harap di ampun segala kesalahan.Harap di terima segala kelewatan.Pada hari ini aku bersemangat semula untuk membuka dan menulis karangan pendek di atas page ku ini.Setelah sekian lama aku menyepi,kini aku telah kembali untuk mengaktifkan diri.Sory guys.Aku sudah tidak mengupload kan gamba di ruangan ini akibat daripada kesibukan dan tomahan yang melanda diri sejak kebelakangan ini.Namun aku akan bangkit kembali dan meneruskan perjuangan yang telah lama aku tinggalkan.Agak berhabuk rasanya page ini yang telah kian lama di biarkan tanpa khabar berita.Nantikan kemunculan potret2 baru ku nanti ok.



Persandingan Aminuddin & Zuraya
September 29, 2009, 8:02 am
Filed under: activity

bersambung…



RGB – Blue Team
September 9, 2009, 6:42 am
Filed under: activity

Tugasan RGB ternyata amat mencabar minda dan ketajaman anak  mata.Outing pada kali ini di ketuai oleh Wandi dan Zul.Kami di bahagikan kepada tiga kumpulan iaitu kumpulan merah yang di ketuai oleh Zul,kumpulan hijau di ketuai oleh Wandi dan kumpulan Biru yang di ketuai oleh Dino (aku hehe).Tepat jam 3.30 petang kami berkumpul di hadapan Poli Kinik Jalan Central dan memulakan tugasan pada jam 4 ptg.Walaupun keletihan dan kehausan kerana berpuasa,kami tetap brtungkus lumus dan tidak berputus asa

b1

b2

b3

b4

b6

b7

Nak tengok banyak lagi klik kat sini



cls jadi csl :)
August 3, 2009, 10:54 am
Filed under: activity

Hari cuti ku sangat membosankan.Aku duduk di ruang tamu rumah sambil fikiran ku melayang-layang  entah apa yang difikirkan.Sejenak melabuhkan kepala ke bantal lalu terlena seketika.Apabila terjaga terlintas di fikiran untuk ke pantai melihat suasana.Lalu ku ajak teman untuk bersama dan membawa senjata kesayangan.Sambil itu boleh mengulangkaji apa yang telah di pelajari..Lokasi kali ini ialah di Kampung Buntal..Keadaan cuaca tidak berapa baik akibat daripada jerebu.So cuaca seperti mendung sedikit.Hakikat nya panas gilaaa



lesson 1
July 24, 2009, 6:14 am
Filed under: fun

Semakin hari semakin banyak kerja di ofis.Hingga kan blog pun lama dah tak terupdate.Kepala dah pening fikiran pun runsing.Dalam keributan yang melanda diri ku hari demi hari,aku pun mula tercari cari sesuatu yang boleh menenagkan fikiran ku.Lalu terpancar lah idea dari kepala otak ku untuk mengedit  gambar yang telah lama aku ingin buat.Tapi selalu fail.haha.Sekarang dah boleh dah.Tapi masih kurang lagi hasil nya.Dan ini lah hasil nya yang aku dapat(gambar kat bawah).Gambar ni  aku buat untuk testing jer.Insyaallah next time boleh buat yang lebih cantik lagi..

hasil pembuatan kali ini tidak berapa memuaskan.Tapi ini lah yang terdaya aku buat.hehe.Kalau ada apa² cadangan dan komen,jangan lah segan² ke ruangan yang di sediakan.kalau nak tengok yang lain-lain lagi klik kat sini



part 2
July 8, 2009, 4:36 am
Filed under: activity

Model gamba kat bawah ni nama dia Chu a.k.a Major Flava.Seorang gadis kecil yang berwajah manis.Walaupun garang tapi baik.Bab editing,power!hehe.Masa ni kami berlokasi di alacart dan carpanter street.

chu

ct

leng lui

aku dan shici .Gambar oleh  Encik Iswandy Saeit

Sekarang belum ada job wedding lagi.Jadi ni lah aktiviti di masa lapang kami pada hujung minggu.Kalau dah busy ngan wedding,nak outing pun takde masa lagi dah.So setakat ni saja lah yang sempat aku upload untuk hari ini.Next aktiviti aku akan update blog aku yang tak seberapa ni ok.Nak tengok gambar lebih klik kat sini