namakudino


Happy Sunday
February 23, 2009, 1:57 am
Filed under: activity

ahad tok tek lepas balit dari amik gamba wedding,aku ngan baax nglayo di pasa join sidak wandi ngambar crew H20 di Tun Jugah.Sik tauk nak polah apa mun balit umah.So jalan² buang masa lok lah.ehehe.Tok ada lah ckit shot yg aku amik marek…

Tok lah H20 crew.B-Boys kuching..Hensem-hensem jak sidak tok.Dah lah terer melipat badan.Aku pun x terlawan.ehehe..

Haaa tok adalah salah satu gaya ngurut kaki tradisional.Sapa nak kaki nya selauk ya boleh lah carik bro tok.haha.Guro jak bah bro.Boh manas.Tok adalah salah satu gaya yang susah di polah.Kira kreatif lah sidak H20 tok dapat molah macam-macam style kedak tok..

Tok lah ‘Is’ atau lebih di kenali sebagai Is Worm.Nya tok sorg jak yang aku kenal dalam H20 crew ya.Is tok sama skolah aku dolok.Sik sangka juak aku nektok nya dah jadi lelaki B (b-boys)..Nak di sebelah nya ya kemungkinan besar girlfriend nya kali.Ahaha lupak juak aku nak nanyak nya marek…

Tok gamba-gamba mek org marek masa nak amik shot cdak H20.Sempat juak nak begamba k dirik pun.Ada juak shot d amik oleh Baax.Aku edit ajak masok ctok…

Gamba di atas ya time outdor pengantin di Telaga Air..

Sik ketinggalan juak aku n baax begamba k kenangan di tepi laut telaga Air…

simple is nice ☻



potret
February 20, 2009, 4:22 am
Filed under: activity

Malam tadik aku ke rumah wandi.Alu terdiat nikon fm10 dalam studio nya.So aku test lah main-main ngan fm10 ya.Nang susah juak make filem duhal.Aku x penah k filem bah.Mun nak biasa ya ada lah.Tapi mun slr belom gik ku coba.So aku bergambar lah ngan fm10 ya k kenangan.ahaha

Gamba tok aku sengaja aku edit camtok.Boh eran.hehe.Kira kedak old skul juak lah tek.Shichi yang amik shot tok k sony.

simple is nice ☻



Pustaka
February 19, 2009, 12:13 am
Filed under: activity

Balit kerja marek aku ngan shichi jalan-jalan pegi pustaka.Sik joging mek duak marek.Raon² amik gamba ajak.K ngisik masa lapang di petang hari.Sik banyak gilak shot ku marek.Dah lamak sik megang camera bah yalah marek asa nak kua embak camera jak..

Shichi gik tgh berik ikan makan.Sian diat ikan di pustaka nang kelaparan.Thanks tok shichi..☻

shot² di atas tok sik lah seberapa gilak..harap kitak orang dapat brik komen ngan gamba² aku tok.Bukan aku sorang jak ada amik shot di atas ya.Shichi pun ada juak..Nya blaja ckit² dari aku..ehehe

simple is nice ☻



bersiar-siar
February 17, 2009, 9:04 am
Filed under: Uncategorized

tok sebahagian dari aktiviti petang aku.berjalan-jalan di tepi pante.suka nak ngabis masa lapang di petang hari.huhuhu.shot ckit ajak.suka nak post dalam blog.hehe



Valentine gift
February 16, 2009, 5:06 am
Filed under: valentine

Shot tok di ambik time valentine day ya tek.Tapi k camera handphone ajak.ahaha.2 mp ajak ya pun ok juak bah k begamba.Camera aku lupak d cas batery nya.Boring mek 2 xtauk nak polah apa.Nglayo jak di town diat org bejual bunga n orang rami.Lu beli patong asuk kecik.Shichi n Rui..Rui ya nama patong ya.Hadiah valentine bah.ahaha

simple is nice ☻



hello nama ku dino ☻…..
February 16, 2009, 3:46 am
Filed under: Uncategorized

bismillahirrahmanirrahiiim….bersyukur aku ke hadrat illahi yg melimpahkan rezeki n memberik aku sihat walafiat sepanjang masa tok.Walaupun aku baruk jak bait dari demam tp aku bersyukur juak sbb aku dapat gik bernafas sampe ke aritok pasya dapat molah blog tok.ahaha.Valentine baruk jak abis.Aku x sempat nak amik shot sbb lupak cas batery camera ku.So aku just round² keliling kota jak ngan t.w aku.Aku belom gik post apa² gamba dalam blog ku tok sebab agik masih dalam penyelenggaraan.Tapi aku akan post secepat yang mungkin lah samada sekejap agik or isok lusak.ehehe…