namakudino


Seminar Kaum Cina
April 30, 2009, 2:10 am
Filed under: activity

Hello.Kali tok aku nak entry sikit tentang seminar kaum cina yang berlangsung di Sibu minggu lepas.Sik berapa banyak gilak lah shot yang best² di ambik aku tok.Semuanya formal shot ajak.Seminar tok berlangsung di Dewan Golden Palace,Tanah Mas.Yang best nya,seminar tok berlangsung dalam masa satu hari sahaja.hehe

dsc_0010

the end ☻

Advertisements


sukaria
April 29, 2009, 4:03 am
Filed under: jalan-jalan

hi.lamak dah x update blog aku tok.berdebu dah.ahaha.kali tok aku nak entry ckit tentang kawan aku Siti Nur Zehan bt Abdul Rauf yang baruk balit ke kuching minggu lepas Setelah sekian lamak nya study di Semenanjung nun.Tapi balit limak hari ajak.Yang boring nya,waktunya balit ya aku xda di kuching.Gik gago ngambar di sibu n mukah.So gamba pun x banyak juak di ambik.Cukup makan jak bak kata pepatah.Mek org jumpa pun malam sebelum nya balit ya.Ku pun ketandusan idea juak masa ya sebab baruk balit juak dari mukah.Agik masih keletihan bah palak utak aku tok..ehehe.Zehan tok ex class mate aku dolok tahun 2001-2003.Dari Form 1-3.ehehe.Malam ya mek orang kua makan sama.Member nya dari kl pun ekot juak.Ila,anie n shichi pun ada juak join

erwtTok sebahagian dari gamba yang aku shoot mlm mek org klua makan ya.And background yang ada pusak ya lah kebanggaan orang kuching sarawak.Mun tourist datang rugi x begamba di sia.ehehe.untuk pengetahuan kawan-kawan sekalian,aku tok x juak pande gilak edit gamba.Gamba tok aku coba-coba edit ajak.Banyak kekurangan gamba yang aku edit tok.ehehe.So aku harap kitak orang komen² ajak gamba tok n berik lah sikit tunjuk ajar dengan aku ok.ehehe

dari kiri Sharifah Nor Aini.Seblah nya ya Siti Nur Zehan.

the end



dino
April 8, 2009, 4:12 am
Filed under: welcoming



studio shoot
April 8, 2009, 4:08 am
Filed under: activity

Setelah sekian lamak menyepi,hari tok aku dah bersedia nak upload beberapa gambar yang di ambik pada hujong minggu ya tek di studio wandi.Gambar studio bersama geng photohunter.kamek orang merasmi studio wandi yang baruk siap tok.Walaupun sikit ajak tapi kira ok lah nak.ahaha.Member photohunter yang lain gik busy ngan kerja masing-masing.So stakat tok ajak lah dolok gamba kamek orang dari photohunter.hehe

the end.hehe