namakudino


lesson 1
July 24, 2009, 6:14 am
Filed under: fun

Semakin hari semakin banyak kerja di ofis.Hingga kan blog pun lama dah tak terupdate.Kepala dah pening fikiran pun runsing.Dalam keributan yang melanda diri ku hari demi hari,aku pun mula tercari cari sesuatu yang boleh menenagkan fikiran ku.Lalu terpancar lah idea dari kepala otak ku untuk mengedit  gambar yang telah lama aku ingin buat.Tapi selalu fail.haha.Sekarang dah boleh dah.Tapi masih kurang lagi hasil nya.Dan ini lah hasil nya yang aku dapat(gambar kat bawah).Gambar ni  aku buat untuk testing jer.Insyaallah next time boleh buat yang lebih cantik lagi..

hasil pembuatan kali ini tidak berapa memuaskan.Tapi ini lah yang terdaya aku buat.hehe.Kalau ada apa² cadangan dan komen,jangan lah segan² ke ruangan yang di sediakan.kalau nak tengok yang lain-lain lagi klik kat sini



part 2
July 8, 2009, 4:36 am
Filed under: activity

Model gamba kat bawah ni nama dia Chu a.k.a Major Flava.Seorang gadis kecil yang berwajah manis.Walaupun garang tapi baik.Bab editing,power!hehe.Masa ni kami berlokasi di alacart dan carpanter street.

chu

ct

leng lui

aku dan shici .Gambar oleh  Encik Iswandy Saeit

Sekarang belum ada job wedding lagi.Jadi ni lah aktiviti di masa lapang kami pada hujung minggu.Kalau dah busy ngan wedding,nak outing pun takde masa lagi dah.So setakat ni saja lah yang sempat aku upload untuk hari ini.Next aktiviti aku akan update blog aku yang tak seberapa ni ok.Nak tengok gambar lebih klik kat sini



testing 123
July 8, 2009, 4:22 am
Filed under: activity

Pada Minggu lepas aku dan member² outing kat carpanter street,kuching.Lokasi kali ni bertempat di  alacart dan chinese temple around the corner.Oleh kerana sibuk dengan kerja² di ofis,so aku lambat sikit nak update blog aku nih…

gambar kat atas ni shot by zul.Testing guna canon 50D dan fisheye lense.So ni lah hasil yang kami dapat.Editing nih aku cuba ikut dave hill punya tutorial.Nampak macam jadi tak jadi je.haha

nantikan sambungan outdor ni kat part 2



Leman si penjual rojak
July 8, 2009, 4:08 am
Filed under: intro

Al kisah seorang macho bernama leman.Berumur 21 berkulit gelap dan berjambang.Pekerjaan tetap menjual rojak.Member aku ni masih belajar lagi kat Uitm Johor.Gambar ni aku ambik semasa Butterfingers buat show kat kenyalang park,Kuching.

dia jual murah je.rm4.00 satu pinggan.kepada sesiapa yang nak makan rojak,silalah hubungi leman di talian handphone.