namakudino


part 2
July 8, 2009, 4:36 am
Filed under: activity

Model gamba kat bawah ni nama dia Chu a.k.a Major Flava.Seorang gadis kecil yang berwajah manis.Walaupun garang tapi baik.Bab editing,power!hehe.Masa ni kami berlokasi di alacart dan carpanter street.

chu

ct

leng lui

aku dan shici .Gambar oleh  Encik Iswandy Saeit

Sekarang belum ada job wedding lagi.Jadi ni lah aktiviti di masa lapang kami pada hujung minggu.Kalau dah busy ngan wedding,nak outing pun takde masa lagi dah.So setakat ni saja lah yang sempat aku upload untuk hari ini.Next aktiviti aku akan update blog aku yang tak seberapa ni ok.Nak tengok gambar lebih klik kat sini

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: