namakudino


Majlis Persandingan
April 21, 2010, 6:49 pm
Filed under: activity, weddings









Persandingan Aminuddin & Zuraya
September 29, 2009, 8:02 am
Filed under: activity

bersambung…



RGB – Blue Team
September 9, 2009, 6:42 am
Filed under: activity

Tugasan RGB ternyata amat mencabar minda dan ketajaman anak  mata.Outing pada kali ini di ketuai oleh Wandi dan Zul.Kami di bahagikan kepada tiga kumpulan iaitu kumpulan merah yang di ketuai oleh Zul,kumpulan hijau di ketuai oleh Wandi dan kumpulan Biru yang di ketuai oleh Dino (aku hehe).Tepat jam 3.30 petang kami berkumpul di hadapan Poli Kinik Jalan Central dan memulakan tugasan pada jam 4 ptg.Walaupun keletihan dan kehausan kerana berpuasa,kami tetap brtungkus lumus dan tidak berputus asa

b1

b2

b3

b4

b6

b7

Nak tengok banyak lagi klik kat sini



cls jadi csl :)
August 3, 2009, 10:54 am
Filed under: activity

Hari cuti ku sangat membosankan.Aku duduk di ruang tamu rumah sambil fikiran ku melayang-layang  entah apa yang difikirkan.Sejenak melabuhkan kepala ke bantal lalu terlena seketika.Apabila terjaga terlintas di fikiran untuk ke pantai melihat suasana.Lalu ku ajak teman untuk bersama dan membawa senjata kesayangan.Sambil itu boleh mengulangkaji apa yang telah di pelajari..Lokasi kali ini ialah di Kampung Buntal..Keadaan cuaca tidak berapa baik akibat daripada jerebu.So cuaca seperti mendung sedikit.Hakikat nya panas gilaaa



part 2
July 8, 2009, 4:36 am
Filed under: activity

Model gamba kat bawah ni nama dia Chu a.k.a Major Flava.Seorang gadis kecil yang berwajah manis.Walaupun garang tapi baik.Bab editing,power!hehe.Masa ni kami berlokasi di alacart dan carpanter street.

chu

ct

leng lui

aku dan shici .Gambar oleh  Encik Iswandy Saeit

Sekarang belum ada job wedding lagi.Jadi ni lah aktiviti di masa lapang kami pada hujung minggu.Kalau dah busy ngan wedding,nak outing pun takde masa lagi dah.So setakat ni saja lah yang sempat aku upload untuk hari ini.Next aktiviti aku akan update blog aku yang tak seberapa ni ok.Nak tengok gambar lebih klik kat sini



testing 123
July 8, 2009, 4:22 am
Filed under: activity

Pada Minggu lepas aku dan member² outing kat carpanter street,kuching.Lokasi kali ni bertempat di  alacart dan chinese temple around the corner.Oleh kerana sibuk dengan kerja² di ofis,so aku lambat sikit nak update blog aku nih…

gambar kat atas ni shot by zul.Testing guna canon 50D dan fisheye lense.So ni lah hasil yang kami dapat.Editing nih aku cuba ikut dave hill punya tutorial.Nampak macam jadi tak jadi je.haha

nantikan sambungan outdor ni kat part 2



Silat Inter School
June 23, 2009, 11:27 am
Filed under: activity

Pertandingan Silat Peringkat Sekolah Bahagian Kuching Samarahan telah pun berlangsung pada 23 jun 2009 bertempat di SMK (A) SHOA