namakudino


testing 123
July 8, 2009, 4:22 am
Filed under: activity

Pada Minggu lepas aku dan member² outing kat carpanter street,kuching.Lokasi kali ni bertempat di  alacart dan chinese temple around the corner.Oleh kerana sibuk dengan kerja² di ofis,so aku lambat sikit nak update blog aku nih…

gambar kat atas ni shot by zul.Testing guna canon 50D dan fisheye lense.So ni lah hasil yang kami dapat.Editing nih aku cuba ikut dave hill punya tutorial.Nampak macam jadi tak jadi je.haha

nantikan sambungan outdor ni kat part 2

Advertisements


Leman si penjual rojak
July 8, 2009, 4:08 am
Filed under: intro

Al kisah seorang macho bernama leman.Berumur 21 berkulit gelap dan berjambang.Pekerjaan tetap menjual rojak.Member aku ni masih belajar lagi kat Uitm Johor.Gambar ni aku ambik semasa Butterfingers buat show kat kenyalang park,Kuching.

dia jual murah je.rm4.00 satu pinggan.kepada sesiapa yang nak makan rojak,silalah hubungi leman di talian handphone.



Silat Inter School
June 23, 2009, 11:27 am
Filed under: activity

Pertandingan Silat Peringkat Sekolah Bahagian Kuching Samarahan telah pun berlangsung pada 23 jun 2009 bertempat di SMK (A) SHOA



Ulang Kaji
June 23, 2009, 9:05 am
Filed under: activity

Outdor sambil mengulang kaji seting dan shot-shot yang pernah di pelajari.Lokasi outdor bertempat di hadapan halaman rumah dan tanah lapang berhadapan dengan rumah wandi.Kamera Nikon  D80 dan lense 50mm 1.8

begitulah kesudahan nya dengan menggunakan lense 50 mm 1.8.Sila klik sini untuk gambar lebih 🙂



Hailam Laut
June 17, 2009, 3:25 am
Filed under: activity

Perguruan silat hailam laut 2009

hailam copy



tHe Wedding
June 16, 2009, 9:50 am
Filed under: weddings

Dua tiga kucing berlari.Mana nak sama si kucing belang.Dari jauh datang ke mari.Bertemu dengan si abang sayang.Cinta tidak mengenal erti kaya atau miskin,tinggi atau rendah,jauh atau dekat.Begitulah kisah pengantin ini.Demi cinta dan kasih sayang,mereka tidak menjadikan ia sebagai ukuran.Pengantin perempuan berasal dari Sabah manakala pengantin lelaki berasal dari kuching.Bak kata pepatah,jauh di mata dekat di hati.Selamat pengantin baru di ucapkan kepada kedua mempelai.

:: tamat ::



Brooke Dockyard 70’s nite :: 2nd edition ::
May 18, 2009, 4:23 am
Filed under: Uncategorized

tammat